Waist Trainer – értékelések, észrevételek, ellenjavallatok, hogyan kell használni

Waist Trainer – értékelések, észrevételek, ellenjavallatok, hogyan kell használni

Waist Trainer-árNem örülsz a pocakod méretének? Olyan nagy a gyomrod, hogy ha átpréseled magad egy szűk helyen, és belégzed magad, az ott is marad? A haszsírod az étel miatt, amit eszel, vagy épp most szültél gyereket, és vissza akarod kapni a derekad, mint Waist Trainer mielőtt teherbe estél. Mindaddig, amíg teljesen felépült szülés után – szerzés vissza alakban a terhesség után nem nehéz segítségével a testmozgás, hogy vegye le a has. Sajnos számukra túlságosan elhízott lehet, hogy több, mint gyakorlat egyedül. Az egészséges étrendre való áttérés, és az evés ideje, két fontos dolog, ami segít megszabadulni a felesleges flabtől.

A haszsír fogyásának módja, hogy visszanyerd az alakod. Ha lapos hasat akarsz, akkor kaphatsz egyet, feltéve, hogy eltökélt maradsz, és arra a lehetőségre koncentrálsz, amelyik mellett úgy döntesz, hogy segítesz lefogyni. Ha mind a diéta, mind a testmozgás van napirenden, akkor, hogy segítsen ösztönözni, gondolj a jó ez csinál a testeddel.

Waist Trainer – összetétel, fórum

A kevesebb zsír kevesebb megterhelést jelent a szívnek. Ezt biztosan figyelembe kell venni, ha olyan ember vagy, aki halogat. Még akkor is, ha “néhány” kövér ember, akik kétségbeesetten, hogy le a font tudja

fogyókúra a legjobb módja annak, hogy lefogy a gyomor körül, nem adnak egy esélyt. Sok oka Waist Trainer összetétel van annak, hogy az emberek meghiúsítanak egy fogyókúrázási tervet, és az elsődleges az, hogy azt hiszik, nem tudnak enni. Nem kell éhezni a diétán! Mint minden diéta, amit még mindig eszik és iszik, azonban, amit eszik és iszik, az a fogyás kulcsa.

Túlsúlyos vagy túl Waist Trainer összetétel sok zsír a szervezetben okozhat súlyos szövődmények. Ha azt szeretnénk, hogy vékonyabb és egészségesebb, akkor legalább vegye a fedélzeten az alábbi tanácsot, amikor készen áll arra, hogy kötelezze el magát, hogy megváltoztassa a megjelenés. Fogyás tippek:

 1. Sosem ihatsz túl sok vizet. Kap annyi le egy nap, mint felgyorsítja a zsírégető folyamat. A víz nagy forrás, amely segíti a máj működését. A máj képes elégetni a fenntartott zsírt, és energiává alakítani.
 2. Öt-hat kis étkezés egy nap helyett három nagy. Ez segít megállítani az éhség, így enni kevesebb ételt, mivel az adagok már nem olyan nagy. Ha kevesebbet eszel, az növeli az anyagcserédet.
 3. Ne menj el reggeli nélkül.) Ha fórum Waist Trainer a gabonapehely teljes zsírtejben úszik mézzel és cukorral borítva, akkor azt javaslom, hogy hagyja ki a szereteteket, mint a hizlalás. Légy észnél azzal, ami a tányéron van. A reggeli a nap legfontosabb étkezése, nem szabad kihagyni.
 4. Sok étel fórum Waist Trainer van, ami segít megszabadulni a zsír körül a gyomor, mint például: hal, friss zöldség, étcsokoládé, gyümölcs. Mindazonáltal, van éppen annyi élelmiszer, hogy nem a teljes ellentéte. Kerülje a telített zsírban és cukorban magas élelmiszereket.

Waist Trainer-ellenjavallatok

Waist Trainer – hol lehet vásárolni, művek

Gyakorlat: most a kicsit, hogy fáj. Néhány túlsúlyos ember hajlamosak összerezzenni a testmozgás említésétől. A félelem az arcukra, amikor azt tanácsolta, hol lehet vásárolni Waist Trainer hogy a gyakorlat érthetetlen, mert – itt van ember, aki nyíltan elismerik, hogy sírja álomba magát, mert nem tetszik nekik a méret, mégis, amikor adott a megoldás, hogy a sírást abbahagyja, mert nem fogják fel a pumpa, hogy tegyen valamit a súlyukat.. A testmozgásnak nem kell nehéznek és gyorsnak lennie. Te vagy a főnök, te mondod meg, mi legyen.

Attól függően, hol lehet vásárolni Waist Trainer hogy a zsír hová kell menni, gyakorlatok változnak. Ha a célzás a gyomor, emelés súlyok, ez segít a test harcolni zsír épület izom. A hasi gyakorlatok szorítják és erősítik a gyomorizmokat. Javaslatok: guggolás, Mellkas préselés, súlyzó sorok.

Cardio gyakorlatok: ezek felgyorsítják a pulzusszám okoz, hogy több energiát. Ha lehetséges, csinál néhány cardio gyakorlatok rendszeresen. Körülbelül 3-4 alkalommal egy héten jó cél-hoz megy.

A homlokodra van tetoválva ,hogy “bögre”? Még ne! Ha esik azok a hirdetések, amelyek elősegítik gyakorlatok, hogy a cél bizonyos területeken a szervezet, így “azonnali” eredmények, majd bögre a legjobb nevet az Ön számára.Gyakorlatok, hogy a cél az összes izom a legjobb, hogy segítsen elveszíteni haszsír.

Hasi Gyakorlatok

1) feküdjön a hátán a kezét az oldalán.

Lassan emelje fel a lábait 45 fokos szögbe, és mozgassa őket, mintha biciklizne. Csináld ezt tizenöt alkalommal, majd ismételje meg a gyakorlatot még kétszer. Ez segít erősíteni a hasizmokat, és csökkenti a has zsír.

2) feküdjön a hátán

kézzel oldalra. Lassan művek Waist Trainer emelje fel a lábát 90 fokos szögben. Emeld fel egy kicsit a csípőd, hogy a feneked a padlóról emelkedjen. Tartsa ezt a pozíciót öt-tíz másodpercig, mielőtt visszatérne az eredeti állapotába. Ez erősíti az alhasat, és többlet testzsírt éget.

Waist Trainer-összetevők3) feküdjön a hátán a kezét a tarkóján.

Emelje mindkét művek Waist Trainer lábát 45 fokos szögbe. Lassan mozgasd a tested a lábad felé. Tartsa ezt a pozíciót négy másodpercig, mielőtt visszatér. Csinálj öt sorozatot, ami 15 ismétlést tartalmaz ebből a gyakorlatból. Ez erősíti a felső ab izmok. Edzés és fogyókúra előtt beszéljen orvosával.

Waist Trainer – mellékhatások, online

Új külsőre vágysz. Az mellékhatások Waist Trainer egyik tele egy sor gyönyörű, szilárd ab izmok együtt egy karcsú derék. A jó hír az, hogy elérhető és elérhető. A rossz hír? Nos…nincs rossz hír. Kemény munka áll előtted, ez minden. De ezt feltételezte, nem igaz?Minden kész? Menjünk.

Szerezz egy naplót. Egyszerű, mi? De ez a kezdeti, kritikus lépés. Az emberek általában szüksége visszajelzést, hogy maradjon részt vesz bármilyen friss rutin, amíg szokásává válik. A naplód megadja a visszajelzést, és lehetővé teszi, hogy felkészülj a derékgyakorló programra.

Hozzon létre mellékhatások Waist Trainer egy egyszerű 3×5 ” notebook bármely boltban, vagy hozzon létre egy dokumentumot vagy táblázatot a számítógépen. A notebook jobb, mert sokkal kényelmesebb, hogy az Ön oldalán, függetlenül attól, hogy hol lehet, és jegyzetek közvetlenül a derék edzés után.

A menetrend meghatározása

Most itt az ideje, hogy eldöntsd, mikor fogsz edzeni minden héten. Egy kiváló menetrend az Waist Trainer online átlagos személy 3 nap, 1 nap szabad. Ez lehetővé teszi, hogy gyakorolja nagy intenzitással 3 napig, majd ahogy a rendszer kezd fáradni hagyja magát egy nap pihenni, mielőtt elkezdi a ciklus újra.

A 3/1-es rutin azonban egy kicsit nehéz összehangolni a mi tipikus 5 nap a, 2 nap off work-oriented society, így más kiváló “5 napos workweek” alapú menetrendek hétfők, kedden, csütörtökön és pénteken; valamint hétfőn, szerdán és pénteken.

Az előbbi (heti négy nap) minden bizonnyal szigorúbb, mint az utóbbi, a 3 napos heti ütemterv. Ha még új vagy az edzésben, hetente 3 nappal kell kezdened, majd a kényelmes testmozgás után 4 napra kell váltani.

Programozza Be Az Első Hónapot

Először is, be kell programoznod az első harminc nap edzéseidet, és egy pontozási folyamatot Waist Trainer online kell alkalmaznod az edzések elkészítéséhez. Minden edzés vagy időzített, vagy pont alapú, majd a végén az edzés lesz, hogy írja le a pontszám mellett az edzés a naplóban. Ha replikál egy edzés a következő hónapban akkor képes lesz arra, hogy értékelje a javulás.

Az időzített edzésekre úgy kerül sor, hogy bizonyos gyakorlatok kombinációit körökbe rendezzük, majd beállítjuk a végrehajtandó körök számát, általában 3-5-re. Egy példa egy időzített edzés lehet:

3 fordulóban az idő:

 • 10 fekvőtámasz
 • 15 cross body crunches
 • 15 guggolás

Waist Trainer – Magyarország, ár

Waist Trainer-művek

Az edzés Magyarország Waist Trainer befejezéséhez csak indítsa el a stopper (egy okostelefon egy stopper funkció megteszi), majd egy kör 10 fekvőtámasz, majd 15 cross body felülések, majd 15 guggolás. Akkor ismételje meg a kört még kétszer.

Időzített edzések is lehet létrehozni néhány kört, amely során minden gyakorlat megismétli ugyanazt a számot. Példa:

 • hegymászók
 • butterfly situps

Alapvetően 21 hegymászó, majd 21 pillangó helyzet, 15 hegymászó, majd 15 pillangó helyzet, és 9 hegymászó, majd 9 helyzet. Egy másik példa:

 • burpee
 • hajlított térd csípő emelés

10 böfögés, 10 hajlított térdízületi emelés, 9 böfögés, 9 hajlított térd csípő emelés, 8 böfögés, majd 8 hajlított térd csípő emelés, le 1 burpee és 1 hajlított térd csípő emelés. Nem tűnik soknak, de nagyon intenzív.

A pont alapú Magyarország Waist Trainer edzés ismert, mint egy annyi fordulóban lehetséges edzés, vagy “AMRAP”. Az amrapokat úgy tervezték, hogy bizonyos számú gyakorlatot szerveznek egy körben, majd megállapítják a határidőt. A pontszám lesz a fordulók száma, amit képes elvégezni ezen a határidőn belül.

Egy példa:

10 perc AMRAP, amelyben a kör:

 • pike fekvőtámasz
 • 7 rakéta ugrik
 • 12 fekvő láb emelés

Indítsa el az órát, kezdje el a munkát, és kövesse nyomon a befejezett körök számát. Ha lejár az idő, a pontszám lesz az elvégzett körök száma plusz az extra reps száma, például “5 kör plusz 5 pike fekvőtámasz plusz 4 rakéta ugrás”.

Használja a fenti példákat,vagy kísérlet a saját program az első hónap edzés a napló.

Merülj Be!

Az edzésnek rövidnek (5-15 perc) és intenzívnek kell lennie. Ha nem liheg és izzad erősen az edzés befejezésekor a tested nem volt elég stresszes, és valószínűleg csak az idejét és az erőfeszítéseit vesztegette.

Nem baj, Waist Trainer ár ha nem tudod tartani a kezdeti tempót a derekad edzésen, és jellemző, hogy túl gyorsan lépsz ki a kapun. Az első hónapban a derék gyakorlat program, nyugodtan lassítson az edzés során, ha szükséges, de ne hagyja abba. Mindig mozogj.

Miután elvégezte az Waist Trainer ár első hónap edzés, akkor ismét ütemezni egy hónapnyi edzés előtt, vagy skála vissza programozás csak egy hét egy időben. Csak ne felejtsd el lemásolni a pontos edzéseket, havonta legfeljebb egyszer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *