Spirulina étrend-kiegészítő az egészség számára – hol vásároljon? 2019-es frissítés

Spirulina étrend-kiegészítő az egészség számára – hol vásároljon? 2019-es frissítés

Spirulina - ellenjavallatok Ez az influenza szezon, és úgy tűnik, hogy az idei influenza vírus törzs Spirulina korai és erős. Ez hatással volt a nagyon fiatalokra és a gyengült immunrendszerrel rendelkező emberekre, ami a világot nagy aggodalommal tölti el a H1N1 nevű törzs súlyossága miatt.

Azt mondják, hogy ez a fajta törzs már egy ideje van, az 1950-es évek elején és az 1970-es évek végén. Emiatt úgy vélik, hogy az idősebb felnőttek, akik általában jó egészségi állapotban vannak, valószínűleg természetes immunitást váltottak ki az adott influenza vírus ezen törzsével szemben, és ennek következtében nem jelentenek nagy kockázatot.

Ez azonban a fiatalok és Spirulina a légúti és szív-érrendszeri megbetegedésekben szenvedők nagy népességét, valamint a gyengített immunrendszert, mind a régi, mind a fiatal embereket hagyja magas kockázatnak. Tehát hogyan és hatékonyan erősíthetik meg az immunrendszert, és legyőzhetik a H1N1-et az influenza szezonban?

Spirulina – vélemények, észrevételek

Mindannyiunknak jó hír az, hogy van néhány nagyon egyszerű lépés, amellyel a legjobban növelhetjük természetes immunitásainkat és tovább csökkenthetjük a fertőzés kockázatát ebben a vélemények Spirulina szezonban.Az elkövetkező vakcina elegendő védelmet nyújt az influenzához? Talán a még nagyobb kérdés az lehet, hogy van-e elég vakcina ahhoz, hogy körbe menjen?

 • Gyakori kézmosás: A vírus beszivárog a torkon és az orrlyukakon, így elengedhetetlen, hogy csökkentjük a kezünkkel való érintkezést az arcunkkal Spirulina vélemények és tartsuk szabadon a baktériumokat. Nem függ a baktériumellenes szappantól, mivel növeli a rezisztens baktériumok kialakulásának kockázatát. A legjobb, ha vegyi szappant és vizet használ.
 • Gargle and Rinse: Gargle naponta kétszer, és öblítse le és tisztítsa meg az orrlyukakat meleg sós vízzel. A H1N1 vírus 2-3 napig terjed, és gargling és öblítés hatására nagymértékben csökkenti a fertőzés kockázatát.
 • Meleg folyadékok: Tea, Kávé, levesek, stb., Mivel hasonló hatással vannak, mint a gargling, mert a baktériumokat a torkon és a gyomorban mosják le, ahol nem tudnak túlélni.
 • Optimalizálja az immunrendszert: Ez észrevételek Spirulina nagy jelentőséggel bír, és a fertőzés elkerülésének egyik legnagyobb tényezője. A szervezetnek szüksége van minden segítségre, amit az Ön immunrendszerének javítása és védelme érdekében kaphat.
 • Először is az étrend; fontos, hogy vitaminokat, tápanyagokat és antioxidánsokat tartalmazó étrendet fogyasszanak, mivel az immunrendszer-védők. Növelje a színes gyümölcsök, zöldségek és sötétzöld leveles saláták fogyasztását. Enni sok fokhagymát; mint természetes széles spektrumú antibiotikum.
 • Másodszor: vegyen egy probiotikumot naponta, egy-egy 10-20 milliárd szervezetet. Ezek Spirulina észrevételek olyan jó baktériumok, amelyek a vastagbélben helyezkednek el, és segítik a szervezetnek az élelmiszerek emésztésének képességét, miközben a lehető legtöbbet hozzák ki a vitaminok és a tápanyagtartalom.
 • Harmadik Take Key kiegészítők: növelje a C és D vitamin bevitelét. Ha nem kap elég természetes D-vitamint a napsugárzás hatására, akkor D3-vitamin kiegészítést kaphat az orvos jóváhagyásával. Az alacsony D-vitamin szinttel rendelkező emberek érzékenyebbek az influenzavírussal szemben. Szintén növelni kell a halolaj bevitelét, mivel ez hatalmas lendületet ad az immunrendszerének és az általános egészségnek.
 • Kerülje a cukrot és a feldolgozott ételeket: Az ilyen típusú élelmiszerek nagymértékben gyengíthetik és csökkenthetik az immunrendszer képességeit a rossz baktériumok és fertőzések leküzdésére.
 • Pihenés és edzés: Ne hagyja, hogy a teste leereszkedjen. Egy erős és pihentető test jól páncélozott, hogy megvédje az immunrendszert. Fáradt és gyenge a veszély.
 • NINCS STRESS: Ez könnyebb mondani, mint a mai gyors és dühös tempójú világban, de ez egy újabb biggie, mivel a stressz és a rossz egészségi állapot úgy tűnik, hogy komplementerek. A mély légzés, a meditáció és a jóga nagyszerű gyakorlatok a stressz csökkentése érdekében.

Végül, de nem utolsósorban az, hogy távol maradjanak azoktól, akik betegek, valamint elkerülik a zsúfolt és zsúfolt nyilvános helyeket. Ösztönözze a munkavállalókat és munkatársakat arra, hogy betegek esetén menjenek haza vagy maradjanak, és bizonyos helyzetekben is megfontolhatja a maszkot.

Spirulina - ár

Spirulina – művek, mellékhatások

Ezek az tippek az influenza megverésére és az immunrendszer megerősítésére hosszú utat nyújthatnak az egészséges és erős alapok megteremtéséhez a megújult erő és hosszú élettartam érdekében.

Nagyon egyszerű, művek Spirulina hogy az immunrendszere a védekezés első vonala minden támadó ellen, hogy egészséges maradjon. A “betolakodók” közé tartoznak a kórokozók, baktériumok, gombák, paraziták és vírusok. Ezek együttesen egy antigéncsoportot alkotnak. Ezekre a válaszokra a behatolókat az antigén válasznak nevezik. A szó az antitestek generálásából származik, hogy leküzdjék őket.

Ez a kifinomult rendszer fehérjékből, sejtekből, szervekből és szövetekből áll. Ezek mindegyike egy nagyon Spirulina művek kifinomult partnerségi hálózatban lép fel az egyik cél felé – az egészség megőrzése.

Ahhoz, hogy egyszerűbbé tegyük, az összes betolakodót „rosszfiúként” fogjuk említeni. Azok a sejtek és szövetek, mellékhatások Spirulina amelyek normálisak és egészségesek, az „én” része, a „jó srácok”. Bármelyik idõben sok ilyen külföldi betolakodó van a testünkben. És folyamatosan új “rosszfiúkat” veszünk be az ételünkön, levegőn és vízen keresztül. Ez a védekező rendszernek magas rendje van, és az egészséges immunrendszer soha nem vesz fel szünetet.

Ahhoz, hogy megfelelően működjön, el kell tudnia dönteni, hogy a testbe bejut-e Spirulina mellékhatások egy jó srác vagy rosszfiú. Egy megfelelően működő immunrendszerben a barátokat és ellenségeket helyesen azonosítják. A bonyolultabb ügyek érdekében a kórokozók vagy a „rosszfiúk” gyorsan alkalmazkodhatnak és megváltoztathatók, bolondozhatnak vagy megragadhatják ezt a rendszert az elfogadásukhoz, majd megbetegedhetnek. Szóval ez a háború a jó fiúk és a rosszfiúk között!

Spirulina – ellenjavallatok, összetevők

Amikor egy kórokozó belép a véráramba, immunválasz van. A nagy fehérvérsejtek ellenjavallatok Spirulina elpusztítják a kórokozókat és megeszik őket. A kisebb limfocitáknak kicsit okosabbnak kell lenniük – speciális védelmet kell alkalmazniuk. A B-sejtek a kórokozókat rosszfiúkként azonosítják, majd a Killer-T-sejtek megölik őket. A Helper-T sejtek segítenek, és ha a mészárlás véget ér, a T-Cells szuppresszor kikapcsolja az immunválaszt.

Amikor az immunitásról van szó, van egy finom egyensúly, amelyet meg kell tartani. Ha az immunrendszer túl gyenge, mint Spirulina ellenjavallatok immunhiány, vagy túl erős, mint az autoimmun rendellenességeknél, problémák léphetnek fel. Az immunhiány akkor fordul elő, ha egy személy immunrendszere nem elég erős a fertőzés leküzdéséhez. Az immunhiány egyik legismertebb példája a HIV.

Spirulina - onlineEzzel szemben a túlaktív rendszert autoimmun rendellenességnek vagy autoimmunitásnak nevezik. Itt a normális sejtek és összetevők Spirulina a szövetek ellenségnek minősülnek, majd a gyilkosok (T-sejtek) és az étkezők (fehérvérsejtek) bejutnak és megsemmisítik ezt az egészséges szövetet. Néhány példa az autoimmun betegségekre a rheumatoid arthritis, a krónikus fáradtság szindróma, a Lou Gehrig-betegség és a Lupus.

Az immunrendszert, amellyel született, a veleszületett immunrendszernek hívják. A betegségekkel szembeni ellenállóképességünk növelése érdekében tett dolgok része az adaptív immunrendszernek. Az adaptív immunitás egyik példája oltást kap, hogy a Spirulina összetevők szervezet védelmet vagy ellenanyagot állítson fel a vakcinára. Ennek eredményeként, ha és amikor Ön a vakcinában lévő vírusnak van kitéve, az immunrendszere leküzdi, és nem fog megbetegedni. Ily módon az immunrendszere memóriát tartalmaz.

Spirulina – összetétel, fórum

Az összes aspektusának és az emberi egészségre vonatkozó vizsgálatot immunológianak összetétel Spirulina nevezik. Ez egy egyre növekvő terület, és olyan összetettségekkel, amelyeket minden nap folyamatosan fedezünk fel, többet megtudunk arról, hogyan védhetjük meg magunkat és egészségünket az immunrendszerünk jobb megértése révén, mind veleszületett, mind adaptív.

A gének szerepet játszanak, és meg tudjuk csinálni a többit. Ez az első külföldi védekezés minden külföldi betolakodó ellen, így biztosan megerősíthetjük a jó srácok hadseregét, hogy tartsuk ki a rosszfiúkat.

Ehhez fontos, hogy rendszeresen gyakoroljunk, Spirulina összetétel jól fogyasszunk, rendszeresen pihenjünk, tartsuk meg az egészséges testsúlyt, és kiegészítsük a hiányzóakat. Az is fontos, hogy elkerüljék a toxinok elfogyasztását, ahol csak lehetséges, és amennyiben ez nem lehetséges, azonnal szüntesse meg azokat. Magától értetődik, hogy a dohányzás, az alkoholfogyasztás és a nem megfelelő kábítószer-használat is károsíthatja ezt a komplex rendszert.

Gyakran, amikor a mentelmi jogunk leáll, és megbetegszünk, az orvoshoz megyünk. Ekkor a megközelítés reaktív. Most egyre több és jobb módszert találunk arra, fórum Spirulina hogy proaktívak legyünk, és először megakadályozzuk ezt, hogy megakadályozzuk a betolakodókat a pályáikban. Ez egy nagyon erős védelem – egészséges immunrendszer – kialakításával történik.

Spirulina - művek Kimutatták, hogy a glutation optimalizálja az adaptív immunrendszert, és ezért nagyon fontos a glutation szint növelése az egészséges és a betegség megakadályozása érdekében. A glutation egy kiegyensúlyozó, ezért ha Ön immunhiányos, akkor erősebb lesz. Ha autoimmun rendellenessége van, akkor a glutation kiegyensúlyozza azt.

Ez “tudja”, mit kell tennie, és elfoglalva teszi.

Immunrendszerünk nagyon bonyolult, és nagyon pontos interakciót és nyersanyagot igényel, hogy jól Spirulina fórum végezhesse munkáját. Meg tudjuk tenni, hogy erősek legyünk, hogy jól érezzük magunkat, pihenjünk, gyakoroljunk és optimalizáljuk a glutation szintek növelésével.

Így tartsd erősen az immunrendszert a betegségek megelőzése előtt. Boldog és egészséges leszel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *