Magniskin Beauty Skin Oil – olaj bőrproblémákhoz – hol lehet vásárolni? felülvizsgálat 2019

Magniskin Beauty Skin Oil – olaj bőrproblémákhoz – hol lehet vásárolni? felülvizsgálat 2019

Magniskin Beauty Skin Oil - ár A természetes bőrápolás természetesen jót jelent? Bár Webster határozza meg a “természetes”, mint “nem mesterséges, szintetikus, [vagy] szerzett külső eszközökkel,” ez a ritka kozmetikai összetevő, Magniskin Beauty Skin Oil hogy illik ez a leírás. Még a kozmetikumokban használt vizet is általában desztillálják, ionmentesítik vagy más módon tisztítják. Olvass tovább: www.magniskin-beauty-skin-oil.hu

Végig a folytonosság, a “természetes” termékek, olyan döntéseket hoztak, hogy emulsify, stabilizálják, majd őrizni, hogy a termékek sima, krémes, tartsd meg őket friss, adj nekik egy elfogadható eltartható.

Még akkor is, ha a fogyasztók hűtésre szoruló termékeket akarnak, a forgalmazók és a kiskereskedők nem rendelik meg őket a szállítás, a tárolás és a nagyobb felelősség miatt.

Magniskin Beauty Skin Oil – mellékhatások, hatás

Egyre több fogyasztó keresi ezt a fajta frissességet, és aktiválja a turmixgépeit, és házi készítésű recepteket követ.1 [1] Még ezek, azonban hívja illóolajok, alkohol, glicerin, lanolin, stb ami messze van a természetes eredetüktől. Amint arról erős hangok, a hírlevél az mellékhatások Magniskin Beauty Skin Oil emlőrák alap, “körülbelül egyharmada kozmetikumok és bodycare vállalatok helyzete a termékek természetes így vagy úgy . . . De, mint várható, egyes vállalatok természetesebb, mint mások” (Volume 7, Summer 2005). Olvass tovább: www.magniskin-beauty-skin-oil.hu

A legtöbb ember, aki keresi a” természetes ” termékek keresik az összetevők, amelyek forrásait felismerik, és ezért sok vállalat most felsorolja a forrás mellett a tudományos nevét Magniskin Beauty Skin mellékhatások az összetevő, mint a nátrium laurel szulfát (kókuszdió), vagy lanolin (gyapjúból).

A terpentin fenyőből származik. Nagyanyám, aki 1901-ben született, megesküdött, hogy a terpentin segít az ízületi gyulladásos kezein, és lehet, hogy utána zsírral dörzsölte meg őket, hogy olyan puhák maradjanak, amennyire emlékszem. Talán a zsír és a terpentin “természetes”, de jót tesz a bőrnek, hatás Magniskin Beauty Skin Oil és ezzel együtt mi a “jó” definíciója?”Ismétlem, nincsenek egyszerű válaszok. Ha megtalálta ezt a cikket az Eco-Mall, akkor nyugodtan feltételezhető, hogy keresi a bőrápolás, hogy:

 1. környezetbarát (“környezetbarát”);
 2. nem árt az állatoknak (általánosan “kegyetlenség”-mentesnek nevezik); és
 3. nem árt az emberi testnek, ideális esetben jót tesz (“testbarát”).

Vizsgáljuk meg a” természetes ” bőrápolást az egyes kérdések fényében.

Környezetbarát

A kozmetikai ipar ritkán foglalkozik azzal a kérdéssel, hogy a termékek környezetbarát-e. A LA Times2 [2] arról számolt be, hogy a fogyasztói termékek, beleértve a kozmetikumokat, naponta 100 tonna szennyező anyagot pumpálnak Magniskin Beauty Skin hatás Dél-Kalifornia levegőjébe, a második csak az auto-kibocsátás. Bővebben a gyártó honlapján: www.magniskin-beauty-skin-oil.hu

Magniskin Beauty Skin Oil – hogyan kell használni, megjegyzések

Ezek a szennyező anyagok nem csak a hajtóanyagok a spray-k, valamint aeroszolok, hanem a fluorocarbons, etilalkohol, bután, aceton, fenolok, valamint xilol. Így működik: ezek a vegyi anyagok elpárolognak, és amikor a nap süt, összekeverednek más szennyezőanyagokkal, amelyek ózont alkotnak, a szmog elsődleges összetevőjét, ami fejfájást, mellkasi fájdalmat és a tüdőfunkció elvesztését okozhatja. Ez történik a szabadban és a beltérben, Magniskin Beauty Skin hogyan kell használni ami súlyosan károsíthatja a levegő minőségét otthonainkban és irodáinkban. Olvass tovább: www.magniskin-beauty-skin-oil.hu

Magniskin Beauty Skin Oil - művekA Ppcp-knek (gyógyszerészeti és személyes gondozási termékek) nevezett vegyi anyagok egy csoportja egészen a közelmúltig viszonylag kevés figyelmet Magniskin Beauty Skin Oil hogyan kell használni kapott potenciális környezeti szennyező anyagként. A ppcp-k magukban foglalják az összes gyógyszert (receptre kapható és recept nélkül kapható), diagnosztikai szereket (pl. röntgen kontrasztanyagokat), nutrakonokat és egyéb vegyi anyagokat, beleértve az illatanyagokat, fényvédő szereket és a bőr öregedésgátló készítményeket.

Ha például ftalátok kerülnek a folyókba és tavakba, köztudott, hogy befolyásolják a vízi fajok szaporodását; a pézsmaillatok bioakkumulatívak.3 [3] A Skincare termékek tartalmazhatnak olyan növénytani összetevőket, amelyeket peszticidekkel és vegyi műtrágyákkal Magniskin Beauty Skin megjegyzések termesztenek, amelyek nem barátságosak a környezettel, és egyes növények növénytani összetevőikben géntechnológiával módosított növényeket használhatnak.

Kegyetlenség-Mentes

A” kegyetlenség-mentes ” általában azt jelenti, hogy a termékeket nem vizsgálják állatokon; néha azt is, hogy a termékekben nincsenek állati Magniskin Beauty Skin Oil megjegyzések eredetű összetevők. Szó szerint véve, ez azt jelentené, hogy nem lanolin (gyapjúból), méhviasz vagy méz, tejtermékek, stb. Egyes címkék kifejezetten azt mutatják, nincsenek állati összetevők. Bővebben a gyártó honlapján: www.magniskin-beauty-skin-oil.hu

Testbarát

Négy kritériumot ajánlunk a ‘testbarát’ bőrápoló termékek értékelésére:

 • Toxicitás
 • Okklúzió
 • Comedogenitás
 • Hatékonyság

Magniskin Beauty Skin Oil – összetevők, ár

 1. Toxicitás

Júliusi cikkünkben számos összetevőt vitattunk meg, amelyeket a bőrápolási termékekben inkább elkerülünk. Magniskin Beauty Skin Oil összetevők Összefoglalva: ásványolajok, petrolátum, propilénglikol, parabének, ftalátok, SLS és SLES. A napernyőket is megkérdőjeleztük. Olvass tovább: www.magniskin-beauty-skin-oil.hu

A bőrápoló összetevők toxicitása (emberre) három különböző kategóriába sorolható:4 [4]

 1. rákkeltő, rákkeltő összetevőkre hivatkozva
 2. az endokrin rendszert károsító anyagok, amelyek a szervezet hormonális egyensúlyát megzavaró vegyi anyagokra vonatkoznak, és zavarhatják a szervezet normális növekedésben, fejlődésben vagy működésben való képességét. Az endokrin rendszert károsító anyagok rákkeltőek is lehetnek.
 3. allergén, irritáló összetevők Magniskin Beauty Skin  vagy szenzibilizáló, ami azt jelenti, hogy a fogyasztók allergiás reakciók vagy kontakt dermatitis (viszketés, bőrpír, kiütés, stb.). A többszörös kémiai érzékenységgel rendelkező személyek nagyon beteggé válhatnak, ha bizonyos vegyi anyagoknak vannak kitéve.

Sok” természetes ” skincare vállalat van, amely a parabenseket, SLES-t, valamint ezen összetevők egyéb összetevőit tartalmazza termékeikben.

Általános megjegyzés a tartósítószerekről: természetüknél fogva a tartósítószerek mérgezőek. Mérgezőnek kell lenniük a baktériumokra, a penészre és az élesztőre, hogy a termékek ne pusztuljanak el. Egy másik tartósítószer, amely a parabének alternatívájaként egyre használatban van, a diazolidinil-karbamid. Ezt a tartósítószert nem tiltották ki az Európai használatból, bár egyes szerzők azt állítják, ár Magniskin Beauty Skin Oil  hogy rákkeltő, mert formaldehid donor.

Bár a formaldehid egy vegyi anyag, amely természetesen fordul elő az emberi szervezetben, formaldehid gáz halmazállapotban ismert rákkeltő. Minden tanulmány azt olvastuk, diazolidinil karbamid, amikor formaldehid, nem formaldehid gáz. Bővebben a gyártó honlapján: www.magniskin-beauty-skin-oil.hu

Mindazonáltal, ha a diazolidinil-karbamidot-majdnem minden más tartósítószerrel együtt-elég nagy koncentrációban, vagy akár alacsony koncentrációban alkalmazzák, kimutatták, hogy kontakt dermatitist okoz. Vannak olyan” természetes ” termékek is, amelyek azt állítják, hogy nem használnak tartósítószert.

A legtöbb grapefruitot tartalmaz, vagy más citrusféléket, magolaj kivonatot. Amint azt a Rész, amit ez a sorozat, kozmetikai vegyészek beszéltem, hogy ragaszkodnak ahhoz, hogy ezek a citrus magok viszont avas, ha azok nem használunk tartósítószert, hogy tartósítószer koncentrálódik, az olaj, ha kivont; hogy ez a tartósítószer az kivonat, ami valójában megőrzése a bőrápoló termék; valamint, hogy a tartósítószer használt általában egy paraben.

Vannak olyan bőrápoló termékek is, amelyeket zárt tartályokban, légmentes szivattyúkkal vagy permetezőkkel értékesítenek. Bár jelentősen hozzá tud adni egy termék Magniskin Beauty Skin ár  költségeihez, az ilyen típusú csomagolás és szállítás rendkívül kívánatos, mivel a levegőt és a levegőben lévő szennyező anyagokat távol tartja a terméktől, és lehetővé teszi a tartósítószer használatának jelentős csökkentését vagy akár megszüntetését. Bővebben a gyártó honlapján: www.magniskin-beauty-skin-oil.hu

A nagy lista a lehetséges kozmetikai összetevők, relatív néhány egyedileg nagy kockázatot jelent, de sokan használnak egy sor termék minden nap. Előfordulhat, hogy ezek a kockázatok összeadódnak, vagy az egyes összetevők reakcióba lépnek másokkal, hogy toxikus kombinációkat hozzanak létre, más néven szinergista toxicitást.

Magniskin Beauty Skin Oil – ellenjavallatok, fórum

2. Okklúzió

A bőr a test legnagyobb szerve. A tüdők lélegeznek, ahogy a bőr is, hogy úgy mondjam: a “légzés” bőr lehetővé teszi a kilépést a toxinok és vegyi anyagok-légzés formájában verejtékezés. Krémek, valamint salves, hogy eltömöm ez a kilépés lehet, hogy kezdetben puhítja ellenjavallatok Magniskin Beauty Skin Oil  a bőrt, megtartja a nedvességet, hogy megszökik, de ténylegesen gátolja az általános egészségi az egyén, amellett, hogy lehúzzák a bőrt, okozza, hogy sag korban.

A bőrre alkalmazott tápanyagok, amelyek javítják a bőr egészségét, pozitív hatással lehetnek az egész testre, mert felszívódnak a véráramba a bőrön keresztül. Ha úgy döntünk, test-barát bőrápolás, két fontos kritériumok jöhet számításba: a termék nem mérgező, a bőrt vagy a testünket, nem lehet elnyelő-lehetővé teszi a tápanyagok pedig méreganyagokat. Olvass tovább: www.magniskin-beauty-skin-oil.hu

5 [5] a bónusz akkor jár, ha az engedélyezett összetevők egyensúlyba hozzák a bőrt és táplálják azt. Ez a cikksorozat III. részének témája: milyen tápanyagok és összetevők fontosak az egészséges bőr számára? (2005. szeptember vége). Itt a “természetes” bőrápolás közös összetevőivel foglalkozunk, amelyek elzáródhatnak és/vagy komedogének lehetnek.

Magniskin Beauty Skin Oil - ellenjavallatok Keresse meg az” okklusivity ” – t a weben, és több száz utalást talál az okklusivitásra és annak előnyeire. Magniskin Beauty Skin ellenjavallatok  Az ok, amiért a vállalatok az okklúzió előnyeit hangsúlyozzák, az az, hogy vizet tart a bőrben. Amikor a víz nem tud megszökni, a bőr puha és nedves marad, és ez jó dolognak hangzik.

Képzeljük el, csomagolás a bőr műanyag wrap és viselése körül egész nap-egy extrém példa a elzáródás. Hamarosan bűzleni kezdett, mivel a méreganyagok, amelyek általában izzadással menekülnek, és általában a levegőbe párolognak, csapdába estek a bőr és a műanyag között. Olvass tovább: www.magniskin-beauty-skin-oil.hu

Képzeld el, hogy ezek a toxinok nem hagyhatják el a véráramot, mert a bőr normális légzése blokkolva van. Hová fognak menni? Bizonyos esetekben a bőr alá fekszenek, és mély foltokat képződnek; szélsőséges esetekben, amikor az elzáródott testápolókat hosszabb ideig használják az egész testben, a májban lerakódhatnak, és hozzáadhatják a szervezet toxikus terhelését.

3. Comedogenitás

Ellentétben az olyan okklúzív olajokkal, mint az ásványi és a napraforgóolaj, amelyek nem hatolnak be, a komedogenitás arra utal, hogy az anyag hajlamos bejutni a bőr pórusaiba és fórum Magniskin Beauty Skin Oil eltömíteni azokat. Ez különösen zavaró az arcápoló termékek, ahol eltömődött pórusok vezethet akne és blackheads. A comedo az orvosi kifejezés a fekete fejű, így comedo+genic azt jelenti, ” barátságos a fekete fejűek.”

Néhány kozmetikai-összetevő szószedet egyenlőségjelet “nem comedogenic” a “non-elnyelő”, de ez egy félreértés.; bár ismert, hogy a méhviasz, az ásványi olaj és a cink-oxid (többek között) occlusiv, nem komedogén. Bővebben a gyártó honlapján: www.magniskin-beauty-skin-oil.hu

“Megjegyzés: még némileg vagy nagyon comedogén összetevők jelen lehetnek nem comedogén képletekben, ha olyan alacsony százalékban használják őket, hogy a végképlet nem tömíti el a pórusokat” (ibid.). A lényeg az, hogy nézd meg a relatív pozíciójukat az összetevők listájában.

4. Hatékonyság

Tegyük fel, hogy minden skincare vállalat raison d ‘ etre-je (a profit motivációja előtt vagy után) olyan termékeket hoz létre, amelyek a bőrt jól érzik és jól néznek ki, és ez valószínűleg azt jelenti, hogy puha és nem száraz. Plusz célok: öregedés-gátló, pattanás elleni, bőrsimító…és a legtöbb bázist lefedted. A legtöbb skincare termék, “természetes” vagy más módon éri el Magniskin Beauty Skin fórum ezeket a célokat a nedvességet tároló okklúzív összetevőkkel, valamint a bőr puha és “pufók marad.”

Ha azonban keressük a szépségét az Általános izzó jó egészség a bőrön, meg kell kérni több, mint ez a bőrápolás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *