AlcoStopEx kiegészítés az alkohol-függőség megállításához – mellékhatások – gyógyszertár

AlcoStopEx kiegészítés az alkohol-függőség megállításához – mellékhatások – gyógyszertár

AlcoStopEx - vélemények Az egyik formában vagy másfajta függőségekben az emberek milliói érintik az országot. A tudósok éppen most kezdik megérteni, hogy egyesek miért válnak olyan AlcoStopEx könnyen az addiktív anyagok használatába, míg mások szó szerint elvehetik őket, vagy elhagyhatják őket. Ha valaha is kábítószerrel, alkohollal, nikotinnal, koffeinnel, cukorral vagy más étellel függött meg, tudod, milyen nehéz lehet felhagyni.

A „függőség” szót általában a cigaretták, az alkohol vagy a kábítószerek függőségének leírására használják. A kifejezés azonban a viselkedés bizonyos formáinak leírására AlcoStopEx is használható. Például … szerencsejáték vagy szexuális tevékenység. Az emberek is függhetnek az élelmiszerektől.

AlcoStopEx – vélemények, fórum

Sokan, akiknek nincs kábítószer- vagy alkoholproblémája vagy dohányzási függősége, talán nem AlcoStopEx vélemények olyan gyorsan fogadják el azt a gondolatot, hogy a koffein, a cukor vagy a szénhidrátok vannak. A Burton Goldberg csoport „Alternatív gyógyászat” című könyvének megfelelően a függőség meghatározható bármely fizikai vagy pszichológiai függőségként, amely negatívan befolyásolja az ember életét.

Az élelmiszerekkel szembeni elhízások nem olyan erőteljesek, mint a kábítószerek, az alkohol vagy más addiktív anyagok esetében. De ha úgy találjuk, hogy a táplálkozás elkezdi irányítani viselkedésünket (vágyat), vagy ha fizikai vagy érzelmi kényelmetlenséget tapasztalunk, ha nincs ételeink, akkor valószínűleg összekapcsolódunk. A legegyszerűbb módja AlcoStopEx vélemények annak, hogy elmondja, hogy van-e függősége egy élelmiszerhez, hogy adjon fel, hideg pulyka egy hétig. Ha rabja van rá, a vágyak nagyon erősek lesznek.

Van egy neurotranszmitter az agyban, amelyet dopaminnak neveznek, ami a közös szál mindenfajta addiktív viselkedésben. A dopamin a szeratoninnal együtt az agy egyik neurotranszmittere, amely befolyásolja hangulatainkat. A fórum AlcoStopEx szeratonin elégedettségérzetet és érzést kelt, hogy minden rendben van (Prozac egy antidepresszáns, amely egy szeratonin stimulátor). A dopamin nemcsak éberen érezzük magunkat, hanem az öröm és az elation érzései is. Egyes kutatók úgy vélik, hogy a dopamin hiányzik a könnyen rabjaik embereinek agyában. Az addiktív anyagok, mint például a koffein, az alkohol, a nikotin és más gyógyszerek növelik a dopamin szintjét az agyban.

Létezik egy elmélet, amely alapvetően azt állítja, hogy ha dopamin-egyensúlyhiány vagy hiányosság van, akkor az ember jobban veszélyezteti az addiktív viselkedést. Számos addiktív anyagot (hősnő, amfetamin, kokain, marihuána), amelyek AlcoStopEx fórum mindegyike elősegíti az agyban a dopaminszint emelkedését, viszonylag kis számú ember használja, és három további (alkohol, nikotin és koffein) több mint 100 embert használ. millió ember havonta.

AlcoStopEx – online, ár

AlcoStopEx - fórum Ha az agyban lévő neurotranszmitterek egyensúlyban vannak, és online AlcoStopEx elegendő szeratonint és dopamint állítanak elő, az ember nem olyan valószínű, hogy rabja lesz. Tehát bármi, ami zavarja a neurotranszmitterek egyensúlyát, addiktív viselkedést okozhat vagy tarthat fenn. Mind a cukor, mind a koffein befolyásolhatja a triptofán (a szeratonin prekurzora) megfelelő metabolizmusát, és depressziót és idegességet okozhat a neurotranszmitterek gyártásának gátlásával. A cukor és a koffein két addiktív anyag, amelyek súlyosbíthatják vagy megtarthatják más anyagoktól való függőséget. Éppen ezért sok AlcoStopEx ár addiktív program ragaszkodik ahhoz, hogy az ügyfelek feladják a cukrot és a koffeint.

Tisztázni kell, hogy nem csak AlcoStopEx online a kávéról beszélünk. A fekete tea, a káposzta, a szóda, a csokoládé, a kakaó és a fájdalomcsillapítók, mint például az Excedrin és a stimulánsok, mint a Vivarine, mind magasak a koffeinben. A koffein feleslege befolyásolhatja a májfunkciót, korlátozhatja az artériás véráramlást, magas vérnyomást okozhat, roncsolhatja az ásványi anyagok testét, ami csontveszteséghez vezet, kimeríti a mellékveséket, és hormonális egyensúlyhiányt okozhat, ami AlcoStopEx ár mellrákhoz és méhszövethez vezet. A PMS-ben, a húgyhólyag-fertőzésekben, a hipoglikémiában és a cukorbetegségben is részt vett.

A kutatók úgy vélik, hogy egy csésze kávé naponta (kb. 100 mg koffein) valószínűleg nem jelent problémát a legtöbb ember számára.

Íme, hogyan kell koffeint rúgni és távol maradni belőle:

 • Ha egynél több koffeintartalmú italt fogyaszt egy napra – csökkentse egyre. A kutatók azt találták, hogy naponta kielégíti a koffein követelményeket, és megakadályozza a megvonási tüneteket, mint a fejfájás.
 • Ezután hetente 50% -kal csökkentse a koffeint. Ha kávé, ital félig koffeinmentes és félig rendszeres – a következő héten 3/4 koffeinmentes ital és 1/4 rendszeres.
 • Akkor váltson a ginseng teare, amely támogatja a energiát anélkül, hogy hangsúlyozná a mellékveséket.

AlcoStopEx – összetétel, Magyarország

A “Nemzeti Kávézó Egyesület” szerint 130 millió ember ivott kávét az elmúlt hónapban. Ez minden összetétel AlcoStopEx bizonnyal az ebben az országban használt addiktív anyagok tetejére helyezné a kávét. De van egy olyan anyag, amely még koffeint is tartalmaz. Az átlagos amerikai 52 teáskanál cukrot fogyaszt naponta. Ez majdnem 140 kiló cukor évente. Van kétséged a fejedben, hogy a cukor függőséget okozó anyag?

Az alkohol és a cukor kémiailag azonos. Bármely olyan anyag, amely súlyosbítja testünk vércukor-egyensúlyát, addiktív vagy más függőségeket fog okozni. Az amerikaiak naponta elfogyasztott többletcukorja megtartja a mellékveseinketd hasnyálmirigy állandó összetétel AlcoStopEx sokkállapotban.

Ezek a két szerv, a máj mellett, felelősek az egészséges vércukorszint szabályozásáért. A felesleges cukor nagyon szabálytalan vércukorszintet és rendkívül hibás energiaszintet teremt. Agyunk nagyon függ a vércukorszinttől, testünkben a vércukorszint felét használva. Ha vércukorszintünk összeomlik, az Magyarország AlcoStopEx agy megfosztja magát, és lassúnak, űrhajósnak, fáradtnak, depressziósnak és ingerlékessé válik. Ösztönösen több cukrot fogunk fogyasztani, ami az abszolút legrosszabb dolog, amit tehetünk. Az a vágy, amit valami édesnek tartunk, a cukor függősége. Mint minden addiktív anyag, a folytatás csak rosszabbá teszi a dolgokat.

Mivel a cukor elpusztítja testünk vércukor-kiegyenlítő mechanizmusait, többet szeretne bennünket, hiszen már nem tudjuk egyensúlyban tartani a saját cukorszintünket. Egész idő alatt megkíméljük, hogy enyhítsük a depressziót és az alacsony energiát.

A nagyobb orvostudományi folyóiratok arról számoltak be, hogy a cukor csatlakozik az alábbiakhoz:

• Az emlőrák fokozott kockázata
• Dupla az epeutak rák kockázatát
• B-vitaminok és króm lebontása
• zavarja a kalcium és a magnézium felszívódását
• Szívbetegséget okoz
• Növeli a koleszterin és az inzulin szintjét
• Emeli a vérnyomást
• Emeli a triglicerideket
• gyengíti az immunrendszert
• Rézhiányt okoz
• Varikózus vénákat okoz
• Károsítja a veséket
• Az arthritist okozza vagy súlyosbítja
• migrénes fejfájást okoz
• Növeli a gyomor savasságát
• epekő
• hozzájárul az elhízáshoz

Mi a legjobb stratégia, hogy valaki rúgja a cukor szokását?

Mint minden addiktív anyag, a legjobb, ha teljesen el akarja kerülni, beleértve az asztali cukrot, gyümölcslét, juharszirupot, mézet és a rejtett cukor minden formáját az élelmiszerekben (leginkább a “ose” – maltóz, dextróz). Elég elég fehérje AlcoStopEx Magyarország segíti a vércukor egyensúlyát. Fehérje fogyasztása két vagy akár három étkezéskor naponta harap ki a cukorrépából. A fehérje üzenetet küld a májnak a glikogén felszabadítására, ami megtartja a vércukorszintet.

Míg a fehérje a cukorrépát elfojtja, a fehér liszt termékek és más finomított szénhidrátok fogyasztása rosszabb lesz. Például, miután egy keményítőtartalmú étel, mint a tészta, az emberek gyakran cukorrá vágnak. Amikor egy finomított szénhidrát terméket fogyasztunk, cukor is lehet. Nincs szál, amely lelassítaná a szénhidrát progresszióját a vérbe. Ez destabilizálja a vércukorszintet, és felállít minket az édességek vágyára.

AlcoStopEx - értékelések

AlcoStopEx – összetevők, ellenjavallatok

Mivel az élelmiszerallergiák éhségeket hozhatnak létre, és súlyosbíthatják a függőséget okozó AlcoStopEx összetevők viselkedést, az eltávolítás vagy az élelmiszer-forgatás étrendje segíthet.

 • Eliminációs étrend: Az összes gyakori allergén eltávolítása (búza, tejtermék, gyümölcs, cukor, élesztő, gombák, tojás, szója, kávé és kukorica)
 • Eszik egy barlang ember étrendjét (fehérjék és zöldségek néhány gabonával – quinoa, hajdina, amarant)
 • Egy hónap múlva, kérje meg a testet a fentiekben felsorolt ​​egyik gyakori allergénrel, néhány naponta egyszer, hogy megbizonyosodjon róla, hogy ez egy probléma.
 • Forgácsolási étrend: Forgassa el az ételeket úgy, hogy 4 naponta egyszer ne fogyasszon potenciális allergént

Mivel a vércukorszint olyan fontos, összetevők AlcoStopEx hogy a hipoglikémiás étrend hasznos lenne bármilyen függőség rúgásához. A hipoglikémiás étrend néhány aspektusa:

 • Kicsi, gyakori étkezés naponta 6-8 óráig, 2-3 helyett
 • Kis mennyiségű fehérje minden étkezéskor – lehet állati vagy növényi – dió, mag, hajtás, borsó, bab, szója, tofu, avokádó
 • A fehérje a glukagon hormon felszabadulását váltja ki, ami a máj glükogén tárolását okozza, ami a vércukorszint túl alacsonyra szorul
 • Mérsékelt mennyiségű komplex szénhidrát, rengeteg friss zöldség és teljes kiőrlésű szemcsék segítenek a vércukor ingadozásának stabilizálásában
 • Egy jó emésztőenzim, amelyet rendszeres étkezéssel kapnak, segít stabilizálni és szabályozni a hypoglykaemiát.

A függőség rúgásának másik nagyon fontos szempontja a méregtelenítés, mind a vér, mind a máj. Szükség van a drogok vérének tisztítására, mert a gyógyszer megváltoztatja AlcoStopEx ellenjavallatok az agy kémiai tulajdonságait, és megtartja a vágyat. A gyógyszerek vérének teljes méregtelenítése akár egy évig is eltarthat. Mivel minden addiktív anyag, beleértve a koffeint, az alkoholt, a nikotint és a cukrot, megváltoztatja az agy kémiai tulajdonságait, meg kell tisztítani őket a testből annak érdekében, hogy kiszabaduljanak a kontrolljuk alatt.

A gyógyszerek és a toxinok a májból történő tisztítása az egyik legjobb módja az elvonási tünetek csökkentésének és a gyógyulási idő lerövidítésének. Végső soron ez a máj, amely kiszűri a gyógyszereket, a vegyi anyagokat és a toxinokat a szervezetből. Minél jobb a munkája, annál gyorsabbá válik. A májnak nagy ellenjavallatok AlcoStopEx szerepe van az agy vércukorszinttel való ellátásában. A mérgező, lassú máj károsítja a mentális funkciót.

A következő néhány javaslat a máj méregtelenítésére:

 • A citromvíz minden reggel – segíti a máj felszabadulását
 • A friss zöldséglé nagyon tisztítja a májat – hetente háromszor van.
 • Bizonyították, hogy a tejes bogáncs tisztítja és támogatja a májat
 • Oatstraw, takarmánygyökér, echinacea, pitypang gyökér és édesgyökér gyökérteák és tinktúrák segítik a vér tisztítását.

A rossz táplálkozási szokások vagy függőségek rúgására szolgáló gyógynövények a következők:

 • A Skullcap, a valerian és a vervain mind nyugtató vagy nyugtató tulajdonságokkal rendelkeznek, és segítenek az agitációban, amikor egy személy érezheti magát, ha egy addiktív anyagból távozik
 • A szibériai ginseng tonizálja és kiegyensúlyozza a testet
 • A szuperételek, mint a kék-zöld algák, a spirulina és a klorella, nagyon hasznosak lehetnek a vágyak megfékezésében. Ezek tápanyag-sűrűek és nyomelemekkel és fehérjékkel vannak feltöltve, amelyeket a legtöbb függő ember hiányos. Ők is táplálják az agyat (segítik a neuropeptid-termelést), és klorofillet tartalmaznak, ami nagyon tisztító.

Számos tápanyag van, amely segít csökkenteni az ingerlékenységet, ami a függőséget okozó anyag felszabadulásához vezet.

 • Formula 303 – homeopátiás készítmény a szorongás csökkentésére
 • A Gaba és a taurin segít pihenni
 • A tirozin egy szeratonin prekurzor
 • A glutamin segít az agy vércukorszintjének biztosításában
 • A B-komplex, különösen a B-6 és a niacin támogatja a központi idegrendszert
 • A magnézium segít pihenni

Mivel a szenvedélybetegek vagy a vágyak többsége szenved fontos tápanyagok hiányában, a nagy hatásfokú multi-vitamin / ásványi anyag jó ötlet lenne.

Az alkoholfogyasztás elindításához ezek a kiegészítők hasznosak:
 • Glutamin
 • Cisztein
 • B-komplex extra B-3-mal
 • C vitamin
 • Magnézium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *